Et Ürünleri

Modern çiftliklerde yavrular temiz ve bakımlı ahırları olan çok geniş çayırlarda serbestçe dolaşmaya bırakılır ya da üstü açık ahırlarda bağlı tutulur ve bilimsel olarak hesaplanıp seçilmiş yemlerle beslenir. 

Yediğimiz sığır etinin yarısı süt verme ve üreme döneminden sonra çayırlarda kısa sürede semirtilen ineklerden elde edilir. Ancak günümüzde daha çok kasaplık et üretimine önem verilmektedir: İyi verim almak isteyen hayvan yetiştiricisinin işi sanıldığı kadar kolay değildir. Bir kısmı zayıf yapılıdır bazıları hava değişikliklerine ve salgınlara dayanıklıdır. Fransızların Chorolaise. Umousine cinsleri sekiz yüz kilodan çok et verir. Breton ineğinden ise, dört yüz kilo et ancak sağlanır.

Benzer durumlar tavuk eti için de geçerlidir. Aynı meşakkatli üretim, besleme ve seçim aşamalarından geçmektedirler.

Bütün bunları göz önünde bulunduran EFAA olarak;

  • En iyi şekilde üretim yapıyor, yaptırıyoruz.
  • Üretimi baştan sonra kontrol ve denetim altında tutuyoruz.
  • En iyileri seçip, servis ediyoruz. 

Kaliteden ödün vermeden. EFAA.